avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din italia

in cazul unui divort de comun acord sotul a angajat un avocat in romania.imi spune ca se poate rezolva totul fara ca eu la randul meu sa angajez un alt avocat .ceea ce tb sa fac e doar o procura la un notar din care sa rezulte domiciliul si ca sunt de comun acord cu aceswt divort.e adevarat ?! se poate si asa ?!!multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:21, 17 Decembrie 2010
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)
Divort comun acord & strainatate adi74 adi74 Buna ziua. As dori sa stiu cum tb sa procedez daca am termen de judecata a divortului pe cale amiabila, de comun acord, fara obligatii pe data de 24 aprilie ... (vezi toată discuția)
Divort, sotul inainteaza divort, dar sotia este plecata in strainatatate! ce poate sa faca ea? ce ii se poate intampla? ContSters169673 ContSters169673 Divort, sotul inainteaza divort, dar sotia este plecata in strainatatate! Ce poate sa faca ea? Ce ii se poate intampla? Sotii sunt casatoriti de 30 ani, a a ... (vezi toată discuția)