avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intrebare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intrebare

Suntem o unitate de invatamant.Ce parere aveti despre modul de achizitie pentru tichete cadou care se acorda salariatilor unitatilor de invatamant de trei ori pe an conform Regulamentului intern al unitatii care se ridica la suma de 39930 lei pentru toate cele trei evenimente (Craciun,Paste, Ziua scolii). Se face achizitie directa sau nu? Anul trecut am achizitionat tichete cadou doar pentru un eveniment in valoare de 13310 lei pentru care aveam un contract incheiat de un an in urma de la firma Sodexho Pass . In acest an am primit un model de contract de la aceasta firma dar nu sunt foarte sigura daca nu gresesc modul de achizitie
Cel mai recent răspuns: SIMONA ELENA ANTONOIU , Avocat 17:25, 18 Martie 2008
Tichetele cadou se finateaza pentru unitatile din invatamantul preuniversitar din bugetul local cu aprobarea Consiilor Locale.Legea prevede -achizitionarea tichetelor se face prin legea achizitiilor publice,adica obligatoriu prin licitatie.Sfatul meu este ca acestea sa fie achizitionate toate la inceputul anului scolar,pentru intregul an.
Pentru alte categorii , cum sunt angajatii Inspectoratelor Scolare Judetene si institutii din subordonarea directa , cum ar fi :Casa Corpului didactic,Palate,Cluburi copii,Cluburi sportive, pentru acestea finatarea se face de la bugetul de stat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia concursului de director-nedumerire negruvoda72 negruvoda72 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum interpretati acest text din \"Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea functiei de director de scoala ady7tinu ady7tinu Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu ordinul MENCS 5080/31.08.2016 privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiilor de ... (vezi toată discuția)