Ce acte se pot aduce in fata instantei pentru stabilirea unei pensii alimentare de la parintele care nu are carte de munca dar este unic actionar la propria firma cu profit ( dupa informatiile de pe mfinante).? E normal ca instanta sa stabileasca din oficiu o pensie dupa minimul pe economie?
Cum se procedeaza?
Multumesc
la finante puteti solicita declaratia tatalui minorului privind veniturile declarate de catre acesta. este foarte probabil sa nu va dea relatiile personal dar in acest caz se pot solicita oficial prin instanta.
In instanta va trebui sa faceti dovada ca este asociat unic la firma iar instanta va solicita de la finante declaratia cu veniturile realizate.
Nu va fi scutit de la plata pensiei de intretinere pt minor iar instanta va stabili cuantumul ei legal.
Problema se pune in felul urmator: din datele afisate pe site-ul finantelor firam are o cifra de afaceri si un venit net foarte bun. Nu stiu ce acte imi trebuiesc in prima faza pentru a determina instanta sa ceara de la finante date detaliate pentru a calcula veniturile.
Va raspuns colegii mei mai sus ...declaratia privind veniturile realizate ........ dvs doar trebuie sa mentionati si sa dovediti ca este asociat unic la firma respectiva.