avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit autoturism (persoana cu handicap)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit autoturism (persoana cu handicap)

o persoana dializata cu grad de handicap (gradul 1) este scutita de plata impozitului pe autoturism (masina este o dacie 1300) ?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:37, 21 Decembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, sunteti scutit de la plata acestui impozit, daca " apartin persoanelor cu handicap locomotor si care sunt adaptate handicapului acestora". Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire ompozit persoana cu handicap jetli jetli Buna ziua! Sunt persoana cu handicap grav, fac hemodializa si spondilita cu poliartrita. Intrebarea este daca trebuie sa platesc impozit pe autoturism, ... (vezi toată discuția)
Impozitul auto,scutit sau de platit. Cocainaa Cocainaa Buna ziua, Am o mare nedumerire.Conform legii 448/2006 as fi scutit de la plata impozitului auto fiind persoana cu handicap grav sau accentuat.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)