avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari de sanatate

Buna ziua,
Daca nu am servici din 2008, nu beneficiez de somaj si nu sunt PFA,deci nu7 am venituri, sunt obligata sa am contract cu Casa de sanatate?. Daca da in ce conditii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:24, 21 Decembrie 2010
1. Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate unde veti incheia un contract de asigurare.
2. Venitul lunar minim asigurat este egal cu salariul minim brut pe economie iar contributia lunara este de 5,5% din venitul asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractde de asigurare in sistemul public de pensii si la somaj ninel_d ninel_d Buna ziua si imi cer scuze daca nu am adresat corect intrebarea.As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a achita individual cotizatia pt pensie sau somaj ... (vezi toată discuția)
Cotizarea pentru pensie, sanatate, somaj draganmariana draganmariana Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare? Am o cunostiinta din Braila, si doreste sa-si plateasca pensia, sanatatea si somajul ... (vezi toată discuția)
Contracte de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul public de pensii cristina1967 cristina1967 As dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a-mi plati cartea de munca in nconditiile in care nu am un loc de munca. (vezi toată discuția)