avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna

copilul meu are 9 luni si doresc sa intru in concediul de crestere a copilului,as dori sa va intreb daca angajatorul are obligatia de a semna pentru acest lucru.Mai am o rugaminte,daca ma puteti ajuta la formularea cererii catre angajator pentru concediul de crestere a copilului,cam ce ar trebui sa contina! Multumesc Krainik Istvan
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:46, 21 Decembrie 2010
Angajaorului ii veti inainta cererea de concediu si, din cate stiu eu si un formular tip pe care il veti primi de la primarie/ institutia unde depuneti actele pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.

Cererea trebuie sa sune cam asa:

Domnule director,
Subsemnatul......., angajat in cadrul societatii dumneavoastra pe functia de....., solicit intrarea in concediu pentru cresterea copilului incepand cu data de ............

Data, Semnatura,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revenire din ccc dupa 2 ani ana.avasiicii ana.avasiicii Cererea de revenire la vechiul loc de munca dupa terminarea concediului de crestere copil pana la 2 ani este formular tip? Daca da, imi puteti atasa si mie ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Transfer irinaramona irinaramona Buna ziua. În momentul de față ma aflu in concediu de creșterea copilului. În acest timp mi-am schimbat domiciliul în alt judet. Pana sa intru in ... (vezi toată discuția)