avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ASISTENT MEDICAL GENERALIST DORESC SA-MI INFIINTEZ ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ASISTENT MEDICAL GENERALIST DORESC SA-MI INFIINTEZ P.F.I.

SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST SI DORESC SA-MI INFIINTEZ P.F.I. CUM PROCEDEZ SI DE UNDE INCEP SI NU IN ULTIMUL RIND CAM CIT M-AR COSTA ACEASTA INFIINTARE?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:56, 22 Decembrie 2010
mai intai trebuie sa luati legatura cu cei din colegiul medicilor, pentru autorizatia de libera practica...
Pentru a va putea exercita meseria trebuie sa aveti autorizatie de libera practica eliberata de catre Ordinul asistentilor medicali si moaselor din judetul d-voastra de domiciliu si asigurare de malpraxis pe care o faceti la orice firma de asigurari.
Pentru persoana fizica autorizata adresati-va Camerei de Comert.
Profesiile libere nu se inregistreaza la Oficiul Registrului Comertului ci la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza un cabinet de practica independenta de catre un asistent medical licentiat? rodis rodis Sunt asistent medical licentiat si as dori sa practic independent intr-un cabinet medical. Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa ma inregistrez la registrul ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de libera practica gabitzapin gabitzapin Am terminat anul acesta postliceala de asistenti de farmacie in Judetul Suceava iar locul de munca l-am gasit in bacau,Autorizatia de libera practica trebuie ... (vezi toată discuția)