avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-comert
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-comert

Buna ziua,
Cu PFA se poate face comert prin internet, si daca da cu care COD CAEN?
Si daca deja am PFA, pot sa completez sa am mai multe activitati, mai multe coduri caen? (in momentul de fata lucrez cu COD CAEN 8299)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 18:53, 22 Decembrie 2010
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Se poate extinde activitatea prin depunerea unei cereri de mentiuni la Oficiul Registrului Comertului cu acest cod CAEN .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)