avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achiziþii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achiziþii publice

In ianuarie 2010 s-a organizat o licitaţie deschisă pentru atribuirea unui Acord cadru. S-au depus 5 oferte. Oferta ofertantului x a fost declarată inacceptabilă, dar decizia comisiei nu a fost contestată la CNSC. ulterior au urmat alte contestaţii a ofertanţilor implicaţi în procedura de atribuire şi în final în urma unei decizii a CNSC s-a atribuit contractul unui ofertant. Împotriva acestei decizii a făcut ălângere la Curtea de apel doar Ofertantul x a cărui ofertă a fost declarată inacceptabilă, şi solicitat să se reia procedura de atribuire iar oferta sa să fie eligibilă. Se poate admite o astfel de plângere de către Curtea de Apel.

Alte discuții în legătură

Achiziþii publice machis machis In ianuarie s-a organizat o licitaţie deschisă pentru atribuirea unui Acord cadru. Au particiupat 5 ofertanţi iar oferta depusă de Ofertantul x a fost ... (vezi toată discuția)
Licitatie, descalificare contestata si admisa de cnsc laurafalamas laurafalamas Buna, Am o intrebare la dumneavostra legata de achizitiile publice. In 2012 am participat la o licitatie. AC ne-au descalificat oferta ca fiind neconforma. ... (vezi toată discuția)
Plangere admisa cu privire la anularea deciziei cnsc IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi raspundeti care ar fi calea de urmat in urmatoarea situatie: Un ofertant a depus contestatie in cadrul unei proceduri de achizitie., iar CNSC a ... (vezi toată discuția)