avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O norma si jumatate.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O norma si jumatate.

Sunt asistenta medicala cu norma intreaga pe o sectie si as dori sa stiu, daca pot lucra cu inca o jumatate de norma pe alta sectie, in aceasi institutie. Mentionez ca sunt angajata pe perioada nedeterminata si am o vechime in munca de aproape 17 ani. De asemenea, va rog sa-mi comunicati ce lege reglementeaza aceasta posibilitate.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:02, 24 Decembrie 2010
Posibilitatea de cumula doua contracte de munca este reglementata de art. 35 din Codul muncii, astfel ca puteti avea un contract de munca pe durata nedetrminata cu norma intreaga si un contract de munca in timp partial, de 6 ore la acelasi angajator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati ESTITINA ESTITINA Buna ziua As dori sa aflu daca un asistent medical sef cu norma intreaga poate sa si pastreze atit functia cit si norma intreaga dupa terminarea facultatii de ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții medic Medicspecialist Medicspecialist Sunt angajat medic specialist la spital clinic cu norma intreaga. Pot avea și norma intreaga asistent universitar? (vezi toată discuția)
Timp de lucru in institutiile de arta luciamihalache luciamihalache Sunt angajata cu norma intreaga in \"privat\". Pot sa am inca o norma intreaga intr-o institutie de cultura ca si \"personal artistic\"? Mentionez ca in acest ... (vezi toată discuția)