avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... tranzactie nedesfasurata corespunzator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

tranzactie nedesfasurata corespunzator

salut...am pus un colet cu adidasi printr'o firma de curierat...si baiatul care trebuia sa ridice era de la acea firma....el o verificat pachetul...o vazut adidasii nu i'au placut si mi ia pus inapoi..erau fix adidasii care ii vazuse si in poza..desi el nu avea voie sa desfaca pachetul fara sa plateasca...ce pot sa fac in aceasta situatie?...pot sa fac plangere impotriva lui?

Alte discuții în legătură

A fost refuzat coletul si curierul imi cere sa platesc taxele, pentru ca nu am pus in pachet ce trebuia. dubstep dubstep Buna ziua ! Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ) , trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis o alta pereche , ... (vezi toată discuția)
Salut! am vandut o pereche de adidasi prin olx. am pus coletul ... albertc8903 albertc8903 Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus coletul cu verificare si am trimis in colet adidasii de care am vorbit cu baitul, cei care erau in anunt ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, ... Adata85 Adata85 Buna ziua. Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, s-a trimis prin Fan Curier cu deschidere la domiciliu. Persoana a preluat coletul, iar dupa ... (vezi toată discuția)