avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus coletul ...

Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus coletul cu verificare si am trimis in colet adidasii de care am vorbit cu baitul, cei care erau in anunt corespunzand marimea si starea lor din poze cu atat mai mult i-am trimis cu verificare pentru a-i vedea si el la randul lui. Acesta accepta coletul si dupa o zi imi spune sa i trimit banii inapoi deoarece adidasii nu i se potrivesc ca marime. I-am spun ca nu fac returnari ca nu sunt comerciant economic si mi-a zis ca mi face plangere. Pot pati ceva? Consider ca nu l-am inselat cu nimic pe baiat si am fost destul de transparent.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:56, 14 Iunie 2023
nu patiti nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Tranzactie nedesfasurata corespunzator cezar1894 cezar1894 salut...am pus un colet cu adidasi printr'o firma de curierat...si baiatul care trebuia sa ridice era de la acea firma....el o verificat pachetul...o vazut ... (vezi toată discuția)
Frauda okazii.ro lilbro lilbro Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)