Sunt cadru militar, am depus un raport in vederea mutarii in alta garnizoana, am primit rezolutie negativa de la comandantul unitatii din care fac parte, stiu ca indiferent de rezolutia acestuia, compartimentul de resurse umane are obligatia de a trimite raportul mai departe catre esalonul superior, dar nu stiu care este ordinul care reglementeaza acest lucru. As dori sa-mi comunicati si ordinul Ministrului Apararii care specifica intentia Ministerului de a trimite cadrele militare in garnizoanele in care au domiciliul. Va multumesc.
Probabil discutam de HG 1867/2005, privind stabilirea cuantumului si conditiilor de acordare a compensatiei lunare pentru chirie cadrelor militare in activitate din Ministerul Apararii Nationale.
Compartimentul RU are obligatia de a va comunica in termen de 20 zile (care poate fi prelungit cu 5 zile) ordinul de zi pe unitate privind respingerea cererii (art. 7, alin. 3).
Daca erati nemultumit, trebuia sa formulati o contestatie care se solutiona de catre esalonul imediat superior, conform art. 17 din aceeasi hotarare.
Nu este vorba de raportul pentru indemnizatia de chirie ci pur si simplu un raport de mutare dintr-o garnizoana in alta. Un raport prin care cer mutarea mea de pe functia ce o incadrez acum in garnizoana X pe o alta functie in garnizoana Y. Va multumesc