avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Ce parere aveti de noul concurs?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Ce parere aveti de noul concurs?

Sper ca am reusit sa explicam bine regulile.

Pe scurt, 10 zile - 10 indicii.
Toate indiciile duc spre un singur cuvant.
In fiecare zi cate un indiciu.
In fiecare zi se afiseaza doar indiciul din ziua respectiva. Asa ca indiciile pe zilele/ziua trecuta nu se mai poate vedea dupa incheierea zilei.

Daca ghiciti cuvantul, sunteti inscris la tragerea la sorti. Dintre cei care au ghicit se aleg, pe rand, castigatorii pentr locul 1, 2, 3, 4, 5.

La concursul prezent sunt premii in carti si abonamente.

La concursul viitor o sa fie un laptop.

Apoi, incercam sa dam premii si mai interesante :D

M-ar interesa insa cat de bine se intelege ideea?
Stiu ca e greu concursul, da de data asta vrem sa rasplatim inteligenta.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:56, 31 Martie 2008
De data asta l-am inteles ... :)
Chiar mi se pare interesant acest concurs, mai ales ca se rasplateste inteligenta .....;)
A fost mai greu sa pricep despre ce este vorba. :"> Da' am reusit pana la urma.
Daaa...si pentru mine a fost greu sa inteleg, dar...este "esplicabil" : sunt balanta !!!...(in general....aeriana:D)
Vrei sa fiu sincera??
Nu am avut curiozitatea sa aflu detalii. Poate imi fac timp si ma intru si eu in joc.:P
multumesc pentru sinceritate:innocent:

Alte discuții în legătură

Concurs aprilie 2009 smart_demon smart_demon unde pot gasi si eu toate indiciile concursului din aprilie 2009? (vezi toată discuția)
Concurs - noiembrie 2008 pollet_a pollet_a Buna seara Referitor la concursul care tocmai s-a incheiat, fiind 24 de participanti care au raspuns corect, cred ca tragerea la sorti trebuia facuta dupa o ... (vezi toată discuția)
Concurs septembrie 2009 :) Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu bravo, un nou concurs pentru noi :) :clapping: (vezi toată discuția)