avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii concurs - noiembrie 2008
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

concurs - noiembrie 2008

Buna seara
Referitor la concursul care tocmai s-a incheiat, fiind 24 de participanti care au raspuns corect, cred ca tragerea la sorti trebuia facuta dupa o anumita regula. Si anume, dupa nr. de indicii folosite. Eu am dat raspunsul dupa doar doua indicii. Oare cei 24 dupa cate indicii au dat raspunsul corect? Nu mi se pare ca toti au avut sanse egale de castig. Nu este nici urma de invidie sau rautate, dar nu prea mi se pare corect. Macar trebuia sa se mentioneze in regulament, daca asa s-a procedat. Dar nu cred.
Oricum,
Felicitari castigatorilor.
O seara buna, tuturor.
Cel mai recent răspuns: pollet_a , utilizator 21:09, 9 Noiembrie 2008
Asta este, nu pot sa castige toti, se stia de la inceput ca vor fii doar trei castigatori. Si eu am trimis cuvantul corect dupa al doilea indiciu....nu am castigat, dar am satisfactia ca am raspuns corect. As fi dorit ca indiciile sa se poata vizualiza in continuare si de cei care au raspuns. Sunt curioasa care au fost urmatoarele indicii. Sincer mie nu mi s-a parut greu deloc, chiar dupa primul indiciu stiam care este cuvantul, dar l-am asteptat si pe al doilea indiciu ca sa ma conving ca nu gresec. Si am avut dreptate.
Felicitari castigatorilor, celor care au raspuns corect.....dar si celor care nu au gasit cuvantul potrivit....
Ai perfecta dreptate. La fel ca tine , mi-am dat seama imediat de cuvantul respectiv. Eram doar curioasa dupa cate indicii au raspuns cei care au castigat. Atata tot. Asa sunt eu, un pic mai curioasa. :D
O noapte buna, tuturor.
Nu cred ca este corect introducerea in Regulamentul concursului o astfel de prevedere... dupa numarul de indicii folosite
:(
Potrivit Regulamentului, concursul s-a desfasurat in perioada 27 octombrie - 5 noiembrie 2008, iar tragerea la sorti a fost in 6 noiembrie 2008. Prin urmare, toti cei care in aceasta perioada au scris corect cuvantul aveau dreptul sa participe la tragerea la sorti.
OK. Pot sa accept si acest lucru. Cine sunt eu sa contest un regulament? Doar ca, ma gandeam la un regulament gandit putin mai...altfel.

Numai bine, tuturor.
Nu este vorba de a contesta sau nu un regulament , ci doar de a da dreptul si celorlati sa participe la concurs.
Regulamentul prevede ca, castigatorul se va stabili prin tragere la sorti ..... solutia dvs ar fi fost aplicabila ca si criteriu de departajare in caz de egalitate intre castigatori :)

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti de noul concurs? Admin Admin Sper ca am reusit sa explicam bine regulile. Pe scurt, 10 zile - 10 indicii. Toate indiciile duc spre un singur cuvant. In fiecare zi cate un indiciu. ... (vezi toată discuția)
Concurs septembrie 2009 :) Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu bravo, un nou concurs pentru noi :) :clapping: (vezi toată discuția)
Concurs aprilie 2009 smart_demon smart_demon unde pot gasi si eu toate indiciile concursului din aprilie 2009? (vezi toată discuția)