avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii contract comision
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii contract comision

Suntem persoana juridica prestatoare de servicii auto si avem incheiate cu diverse persoane fizice contracte de comision(ei ne aduc clienti si noi le dam un comision). Le-am incadrat ca activitati dependente .
Intrebarea mea este daca se retin toate contributiile si cum vor aparea in declaratii?
In declaratia de CAS si somaj se trec la acea pentru pers.fizice (oug58) ?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cenzori Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, As vrea sa stiu daca incepand cu iulie 2010 ptr indemnizatie cenzori se plateste si somaj(pana acum se platea impozit, CAS, CASS)? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Contract de comision Silvia Dumitru Silvia Dumitru Avem incheiate contracte de comision cu diverse persoane fizice.Adica noi fiind o firma prestatoare de servicii auto, diversele persoane fizice ne aduc clienti ... (vezi toată discuția)
Contributii activitati dependente Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna seara, Revin cu o intrebare care am mai pus-o dar nu mi s-a raspuns. Va rog sa-mi spuneti ce contributii se retin la venituri din activitati ... (vezi toată discuția)