avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii activitati dependente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii activitati dependente

Buna seara,

Revin cu o intrebare care am mai pus-o dar nu mi s-a raspuns.
Va rog sa-mi spuneti ce contributii se retin la venituri din activitati dependente.Angajatorul plateste ceva?
Si daca le-am clasificat bine: societate juridica prestatoare de servicii auto ofera comision la diverse persoane fizice prin contract de comision care poate fi ocazional sau in mod regulat (aceste peroane fizice aduc clienti la societatea noastra si noi le oferim comision).
Cum se declara in declaratii si anterior in 2010 si in 2011.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cenzori Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, As vrea sa stiu daca incepand cu iulie 2010 ptr indemnizatie cenzori se plateste si somaj(pana acum se platea impozit, CAS, CASS)? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Contract de comision Silvia Dumitru Silvia Dumitru Avem incheiate contracte de comision cu diverse persoane fizice.Adica noi fiind o firma prestatoare de servicii auto, diversele persoane fizice ne aduc clienti ... (vezi toată discuția)
Contributii contract comision Silvia Dumitru Silvia Dumitru Suntem persoana juridica prestatoare de servicii auto si avem incheiate cu diverse persoane fizice contracte de comision(ei ne aduc clienti si noi le dam un ... (vezi toată discuția)