am postat acum o luna o problema referitoare la un litigiu cu [BANCA]. Chestiunea era legata de modul de calcul al dobanzii si de faptul ca banca nu respecta prevederile contractuale.
Am primit de curand de la ANPC. C-ta raspuns la sesizarea depusa, referitoare la faptul ca banca nu respecta prevederile contractuale la calculul dobanzii, in care mi se comunica faptul ca banca a fost sanctionata si i s-a dispus recalcularea dobanzii conform prevederilor legale. Azi 28.12.2010 am fost sunat de catre banca si mi s-a comunicat ca nu vor da curs somatiei scrise a ANPC privitoare la recalcularea dobanzii #-o.
As vrea sa intreb ce pot sa fac in continuare pentru a solutiona problema. Pot sa actionez in instanta banca? Care vor fi consecintele?
Daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati aici sau la tel 0723-534-875. Pot pune la dispozitie toate documentele necesare pentru studiul de caz.( contract, sesizari catre banca si raspunsuri etc.)
Comunicat mai
Pilu
marți, 4 ianuarie 2011
COMUNICAT M.A.I.
Procesul de recalculare a pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale ... (vezi toată discuția)