avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii sfaturi privind plata taxelor pentru venituri din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

sfaturi privind plata taxelor pentru venituri din strainatate

Sunt angajat pe o perioada de 5 luni ca expert intr-un proiect finantat din fonduri europene. Angajatorul este o societate spaniola. Pentru ca impozitul ce ar fi trebuit platit in Spania ar fi fost mai mare decat cel din Romania (25% fata de 16%), am convenit sa platesc eu impozitele sau taxele care se aplica aici, in Romania.

1. As dori sa aflu ce taxe/impozite sau contributii am de platit si unde, la ce institutii. Trebuie sa platesc lunar sau pe venitul global, odata pe an?

Precizez ca mai sunt angajat pe o perioada determinata la o fundatie din Romania care imi plateste contributiile sociale si celelalte dari catre stat. Mai trebuie sa platesc contributii pentru sanatate, somaj si pensie si pentru veniturile din Spania?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Somaj ue ionut214 ionut214 Am si eu o rugaminte la cine e in masura sa ma ajute cu o informatie.Se poate beneficia de indemnizatie de somaj in Spania daca cel care o solicita a ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui cetatean ue cu certificatul a1 anghelpi anghelpi as dori sa angajez un cetatean spaniol in Romania cu certificatul A1. conform acestui certificat, nu sunt obligat sa-i platesc contributiile sociale in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mamicile care se intorc din strainatate si nasc in romania Maria2012spania Maria2012spania Buna seara, Sunt o viitoare mamica, traiesc in Spania si doresc sa aflu daca voi avea dreptul la indemnizatie dupa nasterea copilului. In prezent, lucrez in ... (vezi toată discuția)