La intrebarea: Poate fii femeia responsabila ca nu sa protejat in urma unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata; va rog sa faceti referire si la alte legislatii ale altor tari Europene. Noi inca mai suportam acesta legislatie a celor care au inventat roata. Subiectul merita comentat.
Buna ziua
Indiferent daca sunteti barbat sau femeie ati gresit sectiunea si ati postat la dreptul familiei o intrebare al carei loc era la "misoginii si problemele lor de imagine" (glumesc, nu exista sectiunea pe acest site).
Angajarea raspunderii unei persoane inseamna, in general, ca aceasta este vinovata de producerea/neimpiedicarea unui fapt ilicit generator de obligatii (civile, disciplinare sau penale). Graviditatea nu este un fapt ilicit asa ca nimeni nu va fi tras la raspundere pentru fapta care a condus la starea de graviditate daca prin ea insasi aceasta fapta nu a fost infractiune (viol, act sexual cu un minor, seductie, incest). Imprejurarea ca dupa maxim 9 luni un omulet/omuleata va cere de mancare/imbracaminte/caldura/ingrijiri celor care au muncit la facerea lui este cu totul alt lucru si aici, indiferent care din cei doi a fost "capul rautatilor", ambii parinti vor raspunde nu numai inaintea legii ci si inaintea Domnului.
N-am inteles intrebarea... sau n-am reusit sa ghicesc la ce va ganditi.
Drepturile copilului si, corelativ, obligatiile parintilor fata de acesta sunt acelesi indiferent in ce conditii ori din vina cui s-au executat ..."exercitiile preliminare facerii copilului".
...va rog sa faceti referire si la alte legislatii ale altor tari Europene. Noi inca mai suportam acesta legislatie a celor care au inventat roata. Subiectul merita comentat....
Am inteles intrebarea ,dar nu am inteles rostul acesteia.
Poate user-ul vrea sa dicute apoi despre "Importanta pilafului(de orez) in caderea Imperiului Otoman" !!!:D