Am un vecin care de 2 ani ne terorizeaza pur si simplu cu galagia ,zgumotele ,bubuiturile si mirosurile de toate felurile incusiv fumul degajat prin arderea lacului izolant de pe rotoarele motoarelor electricepe care le dezmembreaza. Dezmembreaza inclusiv rable de masini pe care le taie cu polizoare electrice si bate in ele cu barosul.Am incercat tot felul de metode de al convinge pe vecin de a muta containerul si locul unde lucreaza la o distanta mai mare de linga casa mea si nu ar afecta pe nimeni pentru ca este la o distanta de cel putin 50 metri de orice vecin dar degeaba ,la inceput promisiuni,tratari cu indiferenta ca mai apoi sa apara chiar amenintari si injurii... Suntem o familie compusa din doua persoane in virsta de peste70 ani suferind de boli la care avem foarte mare nevoie de liniste,eu lucrez in serviciu de ture si lucrez incusiv noaptea deci nu ma pot odihni ziua ,sotia mea este casnica si fata mea studiaza pentru facultate in conditiile mai sus mentionate!!!!! Ce se poate face fratilor ca am incercat si la Primarie si tot nimic parca vorbim cu peretii!!!??#-o
Anterior stabilirii sediului/punctului de lucru la adresa respectiva, vecinul Dvs. avea obligatia sa va solicite acordul scris. Acest acord ar trebui sa se regaseasca printre actele de infiintare/autorizare depuse la registrul comertului.
In opinia mea, adresati-va prefecturii care a emis firmei autorizatia de functionare.
Vecini turbulenti
mihpre
Buna ziua,
Vreau sa va povestesc mai intai o intamplare si apoi sa va cer parerea.
Aseara, pe la ora 22:30, vecinul meu de deasupra a \"binevoit\" sa dea ... (vezi toată discuția)