mer_123 a scris:
Daca nici voi nu sunteti de acord cu asa ceva considerand ca nu reprezinta un bun mod de recrutare ci unul de-a dreptul defectuos puteti lasa un comentariu la aceasta adresa [ link extern ]
A critica ceva fara a oferi solutii si argumente e ceea ce fac politicienii si nu juristii.
Felicitari pentru initiativa dar inante de a invita lumea sa trimita plangeri haotic si probabil fara rezultat cred ca un pic de moderatie e binevenita. Si pe mine m-a deranjat anuntul respectiv dar reactile ,, la cald" nu ajuta pe nimeni.
Eu consider ca ar trebui mai intai sa dezbatem utilizatorii forumului intre noi probleme ,cu argumente care ar fi problemele, de ce sunt respectivele probleme si solutii.
iar cum bine zicea colegul 2011 ,,,sa incercam, in legatura cu subiectul acesta, sa ne formam opinii concise, clare, corecte, la obiect si bine documentate" inclusiv pe forum.
Eu mi-am exprimat un punct de vedere rezultat din prima citire la paginile 713-714 ale topicului cu admitere la inm...
Eu sugerez ca si altii sa faca la fel si dupa un pic de dezbatere sa trecem la trimis plangeri si reclamatii