avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care e diferenta?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care e diferenta?

Vreau sa stiu care e diferenta intre activitati economice si activitati comerciale pentru acordarea vizei unui cet. strain?

ACTIVITÃŢI ECONOMICE (D/AE)

Se acordă străinilor care urmează să desfăşoare activităţi economice în mod independent sau în cadrul unor asociaţii familiale, în conformitate cu Legea privind organizarea şi desfăşurarea unor activităţi economice de către persoane fizice şi care prezintă:

- dovada îndeplinirii condiţiilor referitoare la atestarea pregătirii profesionale, prevăzute de legea privind organizarea şi desfăşurarea unor activităţi economice de către persoane fizice;
CE PRESUPUNE ACELE ACTIVITATI ECONOMICE? Cele comerciale - ar fi infiintarea unui SRL si desfasurea activitatii evident, dar cele economice?!
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:13, 2 Ianuarie 2011
Nu este nicio diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere visa miux miux buna as dori sa stiu care sunt modalitatile de obtinere a unei vise permanente in Romania a unui cetatean pakistanez.,care sunt etapele . Daca e administrator ... (vezi toată discuția)
Asociatie familiala eszatmary eszatmary Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si as dori sa primesc 2 informatii legate de Asociatia Familiala : - este posibila desfasurarea activitatii de import ... (vezi toată discuția)
Poate o persoana fizica organiza un curs/atelier pentru craft (tricotaj/croitorie/crosetat/scrapbooking, etc.) ? TeoSaf44 TeoSaf44 Buna seara, As dori sa stiu daca o persoana fizica priceputa in lucru de mana: tricotaj/croitorie/crosetat/scrapbooking, etc. poate organiza cursuri cu ... (vezi toată discuția)