avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victima

acum un an de zile am avut un accident cu victima si alcool la aparatu cu echilotestu mia iesit 0.80 dupa care am dus la recoltarea de sange la care miau iesit 1.05 la prima si 1.15 la a doua in urma investigatiilor facute de procuroarea de la politie a rezultat ca nu am fost in timp la recoltare de sange asa ca a decis recalcularea alcoolemiei la care mia iesit 0.65 spre norocu meu tin sa precizez ca victima e bine sia retras plangerea si nu are nici o pretentie de la mine acum am fost trimis in tribunal dar nu inteleg de ce? ce se intampla cu carnetu meu cat mai dureaza? va rog ajutatima cu un raspuns
De cate zile de ingrijiri medicale a beneficiat victima din partea medicului legist ?
victima a avut o lucsatie de umar dr. nu a stat in spital si a beneficiat de30 zile de la medicul legist dar ne-am inteles si sia retras plingerea de la politie
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
savinmarius, utilizator
Vi se va aplica sanctiunea contraventionala pentru nerespectarea regulilor de circulatie la producerea accidentului si probabil ca vi se va suspenda permisul de conducere pe o perioada de timp intre una si trei luni
Problema este ca dosarul este la parchet de 10 luni si nu mi se da nici o solutionare cind merg in audienta sa intreb de dosar mi se spune sa astept ca dosarul este in lucru. Cit trebuie sa mai astept pina la solutionare ,de ce se intirzie asa de mult.
nu exista un termen maximal de solutionare a dosarelor penale. tine de gradul de ocupare al procurorului si de cheful sau de munca.

Alte discuții în legătură

Cum recuperez permisul? DaniDaniel DaniDaniel Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Permis, posibil abuz al politiei xproject xproject Acuma mai mult de 3 luni am fost oprit de politie, ma deplasam cu masina am fost testat cu alcooltestul si mi-a iesit 0.6 % in aer, am fost dus la spital sa ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului onu84 onu84 Buna seara! Am mai folosit acest site si mi-a fost de ajutor asa ca m-am hotarat sa-mi prezint tot cazul poate mai puteti sa-mi dati ceva sfaturi. In urma cu ... (vezi toată discuția)