avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... buna
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

buna

As dori si eu sa ma inscriu la SNG in anul 2011 dar nu stiu in ce data e examenul:(. As vrea sa cunosc pe cineva care a dat examenul mai recent si sa imi spuna daca se da examenul numai din coduri. ms astept raspuns si bafta la invatat=D>=D>=D>=D>
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 11:22, 5 Ianuarie 2011
data examenului nu s-a stabilit. s-a aprobat de csm un calendar estimativ unde s-a mentionat luna septembrie, dar nu este nimic sigur urmareste site-ul sng-ului. ex se da din cpc, cpp, si org jud. uitate pe tematica din anii trecuti
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)