avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 24 ianuarie Unirea Mica este sau nu sarbatoare legala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

24 ianuarie Unirea Mica este sau nu sarbatoare legala?

Buna ziua. In 23 noiembrie 2010 a parvenit o stire cum ca Senatul ca prima camera sesizata a decis ca data de 24 ianuarie - Unirea Principatelor - sa devina zi de sarbatoare legala. Mai e valabila aceasta stire? Observ ca nimeni nu o vehiculeaza in mass media. Au facut la stiri un bilant al zilelor libere pe 2011 dar nu se spune nimic despre 24 ianuarie....Sa inteleg ca a trecut de Senat dar a cazut la Camera Deputatilor aceasta intiativa legislativa?

Alte discuții în legătură

30 noiembrie este declarata zi libera ? popanaid popanaid Buna dimineata tuturor ! Va rog sa-mi spuneti daca ziua de 30 noiembrie a fost declarata zi libera ( Sf. Andrei ). Stiu ca a fost o propunere insa nu stiu ... (vezi toată discuția)
24 ianuarie ionitadaniela ionitadaniela ziua de 24 ianuarie a fost declarata libera? ma puteti ajuta cu nr. actului legislativ? (vezi toată discuția)
24 ianuarie florentinavlad39 florentinavlad39 Ce se aude cu ziua libera in 24 ianuarie, in institutii nu se stie nimic, v-a aparea in monitor doar dupa ce trece data?:(( (vezi toată discuția)