avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decontare naveta functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decontare naveta functionar public

Buna ziua .Lucrez la o primarie de comuna si fac naveta cu autoturismul personal .
Exista baza legala pentru a-mi fi decontata naveta ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:20, 3 Ianuarie 2011
Din pacate nu ... vi se pot deconta cheltuieli de transport de la locul de munca spre localitatile in care sunteti delagat, nu si spre domiciliu.
O asemenea posibilitate exista doar in statutul cadrelor didactice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind un conflict de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna, Am si eu o rugaminte.........Sunt in litigiu cu angajatorul pentru desfacerea contractului de munca.Am deschis actiune in instanta iar pe 15 dec.avem ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)