avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia monoparentala

Buna
Am nascut in luna decembrie a anului 2010 , in 23 decembrie am fost sa-mi depun actele pentru alocatia copilului si pt monoparental pentru actele de mama singura mi sa spus ce acte am nevoie si sa revin in luna ianuarie sa le depun . zis si facut azi in 3 ianuarie 2011 am fost sa le depun si mi sa spus ca din 25 decembrie nu mai este alocatia de parinte singur . din cate stiu eu aceasta lege e pentru cei care nasc din ianuarie . Spuneti-mi si mie ce e de facut ???
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
crystynutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: crystynutza , utilizator 21:49, 3 Ianuarie 2011
Alocaţia de susţinere pentru familia monoparentală se acordă lunar pe bază de cerere şi declaraţie tip, însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia care se înregistrează la primăria localităţii în a cărei rază teritorială domiciliază sau îşi are reşedinţa familia.

O.U.G. 105 / 24.10.2003 privind alocaţia familială complementară şi alocaţia de susţinere pentru familia monoparentală este inca in vigoare.
Am toate actele necesare pentru alocatia monoparentala . Dar cand am fost sa le depun mi sa spus k sa schimbat legea si ca nu se mai da acest ajutor pentru mame singure . Da legea nu e valabila pentru cine naste din ianuarie anului 2011??? Chiar nu stiu cum sa fac sau ce sa fac .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala maya_ioana maya_ioana Am 21de ani si am o fetita de 2 ani,sunt studenta si nu am nici un venit decat alocatia fetitei de 42 ron.am depun dosarul pentru alocatia de sustinere a ... (vezi toată discuția)
Mama singura emma75 emma75 Buna ziua! Sunt o mama singura, am in crestere un copil de 7 ani, sotul meu si tatal copilului fiind decedat de cancer. As vrea sa stiu daca, in situatia in ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)