avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand trebuie sa-mi reiau activitatea dupa concediul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand trebuie sa-mi reiau activitatea dupa concediul de crestere copil?

Daca fetita mea sa nascut pe 3 agust 2010 iar eu mia bagat dosarul de indemnizatie pe 22 octombrie.Eu cand o sa ma intorc la lucru?iar cand ma intorc la lucru sunt obligata sa ma dc tot la aceelasi loc de munca daca am in alta parte o oferta?Ma pot intoarce la lucru mai repede?fetia mea sa nascut cu o marfomatie la inima benificiez de ceva bani in plus?:"> mie foarte greu :((pentru ca tratamentul este foarte scump#-onu ne permitem prea multe .va rog sa imi raspundeti pe adresa de email va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie copil puiutza puiutza BUNA ZIUA, Am optat pt concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani, dar doresc sa ma intorc mai repede la lucru si sa transfer sotului indemnizatia. El ... (vezi toată discuția)
Cerere de justitia totala pentru o viata de infern, cerere de partaj, si incredintare minori din cuplu de 15 ani necasatorit cu doi copii Alvaro Liniers Alvaro Liniers Am cunoscut acum cateva ani pe o prietena a sotiei. Este o femei care a fost batuta de sute de ori de cand au trait impreuna. La inceput, fiind minori,a trait ... (vezi toată discuția)