avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce modificari a primit OUG 50?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce modificari a primit OUG 50?

Pot sa cer o refinantare BCR-ului a creditului cu ipoteca pe care il am la ei in conditiile in care desi veniturile mele au scazut cu 25% (sunt bugetar) nu am intarziat niciodata cu rata in cei 2 ani si 5 luni de cand am luat creditul?
Ce sanse am?

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Credit - dobanda nu scade mircea1970 mircea1970 buna ziua. Am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe imobil, contractat pe 25 ani in anul 2007 la [EDITAT], la o dobanda promotionala de 7,5%, cu ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)