avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

buna ziua revin cu o intrebare acum cand legea pensiilor este oficiala ,este vorba despre mama mea este nascuta in 21.X.1955 are vechime 38 ani si 7 luni fara grupa ,fara intreruperi ,are 3 copii,dupa noua lege poate iesi la pensie la 55 ani si 3 luni ? ce penalizare va avea? va multumesc pentru raspuns .o zi buna.
Cel mai recent răspuns: agentul oo7 , utilizator 20:13, 4 Ianuarie 2011
Are nevoie de un stagiu total de cotizare de 38 de ani si 3 luni(fara stagiu asimilat)si varsta de 55 ani si 3 luni pentru a beneficia de pensie anticipata.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata fara penalizare ittisottis ittisottis BUNA ZIUA, Am implinit 57 de ani in 06. februarie 2012. Lucrez in invatamant, am o vechime de 37 de ani . Ma pot pensiona anticipat ,cand am 38 de ani de ... (vezi toată discuția)
Pensie pavelnicolita pavelnicolita sunt angajata din 01.06.1976 si am lucrat in grupat II 7 ani si jumatate sunt nascuta in noiembrie 1955 si as vrea sa stiu daca pot iesi la pensie anticipata ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare birta birta Sant nascuta in 30.12.1955 cu vechime in munca din 09.04.1976 pana in prezent cand pot iesi la pensie anticipata cu penalizare sau fara penalizare. (vezi toată discuția)