avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii 24 ianuarie- zi libera???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

24 ianuarie- zi libera???

Buna ziua si La Multi Ani!
Ziua de 24 ianurie este libera sau nu?
Unde pot gasi alb pe negru?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:40, 5 Ianuarie 2011
Prin modificarie aduse Codului Muncii s-a decretat zi libera ziua de 24 ianuarie.
Era interesant daca ne spuneati si actul normativ...exista intr-adevar o propunere legislativa ce a trecut la Senat, dar care inca nu s-a "concretizat"...
24 ianuarie nu este zi libera.
Zvonul ca ar fi trecut de senat o lege care ...etc., etc. nu poate sa produca efecte juridice.
De la "trecut de senat", ori de la decl;aratii politice/politicianiste la televizor mai sunt cateva etape de parcurs pana la a transforma declaratie in lege.
Cel mai important pas ar publicarea unei astfel de legi in monitorul oficial, lucru care nu s-a intamplat pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera divele divele 24 ianuarie este zi libera? Unde este specificat acest lucru? In ce lege sau ordonanta apare aceasta mentiune? (vezi toată discuția)
24 ianuarie zi libera ? mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Spuneti-mi va rog daca dpdv legal ziua de 24 Ianuarie este libera Multumesc (vezi toată discuția)
30 noiembrie este declarata zi libera ? popanaid popanaid Buna dimineata tuturor ! Va rog sa-mi spuneti daca ziua de 30 noiembrie a fost declarata zi libera ( Sf. Andrei ). Stiu ca a fost o propunere insa nu stiu ... (vezi toată discuția)