avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca +pfa sau srl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca +pfa sau srl

Buna,
As dori sa aflu pararea voastra cu privire la o oferta de serviciu in sistem privat in care , pe langa contractul de munca mi se propune si deschiderea unui pfa sau srl.
Ce este mai convenabil sa-mi deschid?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 5 Ianuarie 2011
parerea mea este ca pfa, deoarece este o contabilitate mai simpla.
Multumesc.
Ce cheltuieli sunt deductibile ? Este pfa mai convenabil??
Locul de munca va fi in alt oras fata de cel de de resedinta, va trebui sa inchiriez un apartament si as vrea sa reduc din cheltuieli .
cel mai bine este sa consultati un contabil...de principiu sunt deductibile toate cheltuieleile considerate a fi facute pt . realizarea veniturilor
Am si o intrebare aici. Daca un bugetar cu functie de IRU de 16, fara curs de IRU, vrea sa isi deschida un pfa sa presteze si in mediu privat, poate, sau sunt incompatibilitati? Multumesc.
namiru a scris:

Am si o intrebare aici. Daca un bugetar cu functie de IRU de 16, fara curs de IRU, vrea sa isi deschida un pfa sa presteze si in mediu privat, poate, sau sunt incompatibilitati? Multumesc.

Daca este functionar public, atunci este incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate incheiere contract - conflict de interese? 121sea 121sea Sunt functionar public(contabil) angajat la o primarie.In calitate de Pfa domeniu de activitate \"Activitati de consultanta in tehnologia informatiei\" este ... (vezi toată discuția)
Exercitarea funcþiei de consilier juridic miki70_is miki70_is Poate o persoană care este funcţionar public sa exercite şi funcţia de consilier juridic la o societate privată,intră in conflict de interese,de ... (vezi toată discuția)
Funcționar public cu pfa, ii sau pfi? ilina2017 ilina2017 Buna....sunt funcționar public în cadrul unei primării, șef de birou la taxe si impozite locale. Pot sa imi deschid un PFA ,II sau PFI in domeniul ... (vezi toată discuția)