avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare conventia de la somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare conventia de la somaj

Ma poate ajuta cineva? Cum inregistrez in contabilitate subventia ce am primit pentru conventie ce am incheiat cu somaj cand am angajat pe cineva cu studii superioare?
Si inca ceva daca poate sa ajute cineva, diurna ce dau pt un sofer care face curse externe cum trebuie inregistrat in contabilitate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:55, 5 Ianuarie 2011
folositi contul.7414-venituridin subventide exp.pentru plata personalului
Inregistrarea declaratiei de subventie
%=7414
448
4371
incasarea subventie:5121=448

Prin decontul soferului ca si cheltuiala ct.625 (cazare.masa cu acte justificative)
Iar la plecare cu avans din casa in valuta a sumei cu disp. de plata.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)
L.76/2002 viktoria1961 viktoria1961 Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce cont sa folosesc pt. suma ce am primit in contul trezo. pt L.76 /2002 art.02,al.01:\"> (vezi toată discuția)