avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

la depunerea capitalului social trebuie sa am deja actul constitutiv intocmit ca sa il prezint la banca? sau rezervarea de nume?
da trebuie sa aveti rezervarea de denumire, declaratie fondator /i si declaratie specimen semnatura administrator, actul constitutiv, copii acte de identitate, procura persoana mandatat sa verse capitalul social :)) certificat si adeverinta sediul social nu cer OBLIGATORIU

NOROC!
Ai nevoie numai de rezervarea de denumire, actul constitutiv si imputernicire, daca este cazul.

Declaratiile si specimenul de semnatura se depun la ORC si nu ai nevoie de ele la banca.

Ref la specimenul de semnatura care se depune la banca, se depune numai dupa ce ies actele de la ORC, se da la banca si nu in fata notarului.
denisas a scris:

Ai nevoie numai de rezervarea de denumire, actul constitutiv si imputernicire, daca este cazul.

Declaratiile si specimenul de semnatura se depun la ORC si nu ai nevoie de ele la banca.

Ref la specimenul de semnatura care se depune la banca, se depune numai dupa ce ies actele de la ORC, se da la banca si nu in fata notarului.

gresit daca e asociat unic avocatul nu face actul constitutiv fara declaratie, deci si banca ti o cere:))) da numai cei de la ONRC fac probabil act constitutiv de asociat unic:)) si ei nu au obligatia respectarii legii:)) 31/90
este un srl cu 3 asociati
iar depunerea capitalului social o s-o faca unul dintre asociati, administratorul.

Alte discuții în legătură

Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
infiintare firma-cetatean non eu rrramor rrramor Care este procedura, ce costuri si acte implica infiintarea unui SRL de catre un cetatean elvetian in Bucuresti?Precizez ca el se afla in Elvetia. Daca el nu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)