avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scanarea cartilor de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scanarea cartilor de munca.

Sunt an Italia.Nu am aflat la timp de scanarea obligatorie!Sunt pasibil de amenda eu si sotia!Cat este amenda si cum e ea stabilita?Dupa cum hotarasc cei de la casa de pensii,sau dupa termenul de antarziere?Daca as amputernici pe cineva ce documente ami sunt necesare?vVa multumesc!:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 5 Ianuarie 2011
Pentru scanare ar trebui sa aveti vechime inainte de 01.04.2001.
Faceti o imputernicire la notariat. Unele Case de Pensii nu primesc cati de munca decat asa. Daca nu ati lucrat inainte de 01.04.2001, cartea de munca nu trebuie scanata. Daca a fost scanata, are un cod de bare si o stampila aplicata pe fata cartonata.
Amenda este de intre 300 si 600 lei pe persoana.

:luck:
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
ContSters167247, utilizator
io_ha_na_c a scris:

...
Amenda este de intre 300 si 600 lei pe persoana.

:luck:

Amenda este 300 şi 600 de lei pentru persoane fizice, iar pentru persoanele juridice care nu au dus la scanat cărţile de muncă ale angajaţior amenda este între 1.500 şi 5.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal divele divele Stie cineva daca trebuiau depuse la ITM , pentru scanare/prelucrare/ cartile de munca ale salariatilor angajati dupa data de 01.04.2001 ? (vezi toată discuția)
Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Carte de munca elenadintroia elenadintroia daca nu am dus cartea de munca pentru scanare constituie o problema la pensionare? Am inteles ca voi primi si amenda, eu nu am nici un venit, ce fac? Nu imi ... (vezi toată discuția)