avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general prelungire concediu maternal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

prelungire concediu maternal

Buna,
va prezint cazul meu si as vrea sa aflu raspunsuri la intrebarile mele.
Am beneficiat de ccc pana la 2 ani in perioada 16feb.2008 15dec.2010, cu indemnizatie de 85% din veniturile realizate anterior.
Copilul meu are din data de12dec.2010 Certificat de icadrare intr-o categorie de persoane cu handicap. Prin urmare eu am solicitat prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani la organele competente, insa contractul meu de munca a expirat in 31 aug.2009 si de la acea data incepand si pana azi nu am mai avut alt contract. Asadar in loc de suspendarea contractului de munca, necesar pt. dosarul de prelungire eu am depus o Declaratie referitoare la inexistenta vreunui contact de munca al meu.
Intrbari:
1. O sa mai beneficiez in continuare de indemnizatie cu 85% din venituri(diminuat respectiv cu 15%) sau numai de cei 600RON?
2. Din ce data intra la plata (nu in cont) acest concediu?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ccc- contract munca incetat Dreamdream Dreamdream Buna ziua! Ma aflu in CCC si beneficiez de indemnizatia lunara.Nu am un contract de munca suspendat pe 2 ani dat fiind ca mi-a incetat contractul la data ... (vezi toată discuția)
Ccc pana la 2 ani si recalcularea veniturilor cu eliminare plafon actual. mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Ma aflu in CCC din anul trecut 23.10 2015 pentru perioada de 1 an si beneficiez de cuantumul maxim acordat in prezent de 3400 ron. Dupa mult ... (vezi toată discuția)
Prelungirea ccc de la 2 la 3 ani, in cazul copilului cu handicap ibazs ibazs Buna! Sunt in concediu de crestere a copilului din anul 2009 feb., beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului, varianta cu 85% din veniturile mele ... (vezi toată discuția)