avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungirea CCC de la 2 la 3 ani, in cazul copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungirea CCC de la 2 la 3 ani, in cazul copilului cu handicap

Buna!
Sunt in concediu de crestere a copilului din anul 2009 feb., beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului, varianta cu 85% din veniturile mele anterioare. Copilul meu implineste 2 ani luna aceasta (decembrie) si are certificat de icadrare in grad de handicap emis de DGASPC.
Intrebarea mea este daca mai beneficiez in continuare si de indemnizatie sau numai de alocatia dubla de la Primarie si bugetul complementar acordat de DGASPC? Daca da, atunci cuantumul acesteia va fi tot 85% din venit sau 600 ron sau......???:(
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 15:11, 12 Decembrie 2010
potrivit legislatiei in vigoare cuantumul va fi de 85 % din venituri cu reducerea care a intervenit anul acesta de 15 %.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are copilul de 1, 6 ani incadrat intr-un grad de handicap? claudia252820 claudia252820 Azi am avut comisia de evaluare si urmeaza sa primim certificatul de incadrare in grad de handicap. Mama primeste indemnizatia de crestere copil iar copilul, ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului cu grad de handicap 1 daxdani daxdani Buna ziua, As dori sa stiu ce drepturi poate avea un copil care are gradul 1 de handicap(are 10 luni) Care sunt legile si normele care reglementeaza aceste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copiil cu handicap pana la varsta de sapte ani bianka-melinda bianka-melinda buna ziua,am si eu o intrebare,am o fetita an varsta de 4,8ani si este incadrad an gradul de handicap garav iar eu sant in concediu de cresterea copilui de la ... (vezi toată discuția)