avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit indemnizatie crestere copil medic cu bilant pe minus ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

indemnizatie crestere copil medic cu bilant pe minus in 2009

Sora mea este medic si a nascut in octombrie si si-a depus actele pentru indemnizatie, dar au anuntat-o ca ceva nu e in regula. Pe ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului a avut venituri supuse impozitului pe cabinet, dar cu un an in urma, adica in 2009 a avut un bilant pe minus. I-au spus ca anul acesta nu figureaza cu venituri pentru ca i s-au raportat veniturile din 2010 pe 2009. Deci intrebarea e ea a avut sau nu venituri pe 2010, avand in vedere ca a platit impozit si mai departe poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?????Va multumesc pentru orice raspuns si sper sa pot sa o ajut in vreun fel

Alte discuții în legătură

vreau sa am un copil si obtin venituri exclusiv ca pfa vladoiu.iuliana vladoiu.iuliana Buna ziua, As dori sa va intreb ce declaratii si unde ar trebui sa depun incepand cu anul viitor, tinand cont ca realizez venituri doar ca PFA( traducator), ... (vezi toată discuția)
Returnare icc pentru pfa fara venituri in fiecare luna P1Roxana P1Roxana Buna ziua, As dori o lamurire in legature cu situatia descrisa mai jos: - am un PFA cu venit in sistem real, in IT (cod CAEN 6201); aceasta e singura sursa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ioana023 ioana023 [b][i][u] Buna Ziua ! Ma numesc Ioana am 41 de ani . Am ramas insarcinata in luna octombrie. Iar sotul meu lucreaza din luna noiembrie cu contract. Nasc ... (vezi toată discuția)