avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza

in cazul unei expertize privind drepturile salariale aferente unei perioade precedente ce cote de contributii(cas,cass, somaj, impozit) se folosesc in vederea actualizarii sumelor(se folosesc contributiile din momentul respectiv sau cele existente in prezent?) si cum se procedeaza in cazul tichetelor de masa neacordate in trecut in conditiile in care la momentul respectiv nu se retinea impozit ? va multumesc

Alte discuții în legătură

Expertiza privind drepturile salariale alcibiade alcibiade In cazul unei expertize privind drepturile salariale aferente unei perioade precedente ce cote de contributii(cas,cass, somaj, impozit) se folosesc in vederea ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa mmanuela mmanuela dupa cum stim incepind cu luna iulie tichetele de masa se impoziteaza. suma aferenta tichetelor se aduna cu realizarile din luna(desigur neluind in calcul suma ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale maria-B maria-B Buna ziua! Avem urmatorul caz; Un salariat a actionat in instanta unitatea noastra pentru desfacerea contractului de munca pe motivul necorespunderii ... (vezi toată discuția)