avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

As avea nevoie de o lamurire. Cum se calculeaza concediul prenatal in urmatoarea situatie: in dec. 2010 primul copil a implinit varsta de 2 ani, am intrat imediat in CIC pt 10 zile si apoi, incepand cu a 11 zi , in concediu prenatal. As dori si temeiul legal de calcul al concediului prenatal.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:42, 27 Ianuarie 2011
Cititi, din raspunsul meu anterior, art.8(3), lit.c0 din OUG 158/2005.
Iar indemnizatia de crestere a copilului se va calcula tot in functie de indemnizatia primului copil?
1. OUG 111/2010:
Art.13...
(3) La stabilirea bazei de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile supuse impozitului realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate prevazute la art. 2 alin. (5) si (6).

2. Art.2(5) se refera la perioadele asimilate din care face parte si perioada de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu prenatal! LTM LTM Avand in vedere ca lucrez numai de o luna de zile, imi puteti spune va rog modul de calcul al indemnizatiei pe durata concediului prenatal? Cei de la resurse ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale dupa ccc cristinalauraconst cristinalauraconst buna seara, sunt in situatia ca in ianuarie 2012 sa ma intorc la munca din CIC dupa cei 2 ani de stat cu copilul. Intentionez sa mai raman insarcinata, si din ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu medical dupa incetarea concediului crestere si ingrijire copil pana la 2 ani marianabacescu marianabacescu Acordare concediu medical pentru sarcina si lauzie dupa incetarea concediului crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Care este stagiul de cotizare in cazul ... (vezi toată discuția)