Ieri, 5 ianuarie 2011, Avocatnet.ro a fost accesat de 68.875 vizitatori unici. Pentru ca ne-am obisnuit sa afisam din cand in cand cifre despre traficul Avocatnet.ro, iata mai jos o impartire a numarului de vizitatori pe sectiunile siteului:
- 28.931 de utilizatori au accesat ieri articolele publicate in Avocatnet.ro
- 26.137 de utilizatori au accesat ieri Forumul Avocatnet.ro
- restul utilizatorilor au accesat celelalte sectiuni ale siteului
Avocatnet.ro a inregistrat ieri un record de audienta, continuand sa detina inca de luni primul loc in randul publicatiilor online de business din Romania.
Va multumim pentru implicare si pentru atentia pe care o acordati Avocatnet.ro.
Sunt incantat de fiecare data cand accesez situl acesta : am ocazia sa citesc informatii actuale si opinii pertinente. Locul cucerit se justifica pe deplin.
Va doresc sa va pastrati nealterate calitatea ideilor si seriozitatea abordarilor.
Felicitari! Cum impartiti cei 68.000 in categorii exclusive? Cam toti cei care intra pe Forum intra si pe articole, in opinia mea. Oricum, deci fie cei 28.931 care au accesat articolele includ pe unii care au trecut si prin Forum (si atunci 26.137 au fost doar in Forum), fie invers 28.931 au accesat doar articolele si restul au accesat Forumul (dar poate si articolele). Altfel e imposibil matematic.