buna ziua , seful meu a achitionat un calculator in valoare de 2850 lei ,plata facandu-se prin cardul lui personal , factura este pe numele lui, nu pe societate , cum sa inregistrez in contabilitate acest calculator , desi calculatorul este folosit in societate.Pot pe borderou de achizitie ......sau nu se poate , va multumesc
Întocmire:
- Se întocmeşte în două exemplare de către persoana care efectuează aprovizionarea cu bunuri de pe piaţa ţărănească, de la producătorii individuali sau de la alte persoane fizice, în momentul achiziţiei.
- Se semnează de către persoana care face achiziţiile respective şi de către gestionarul care primeşte bunul.
buna ziua,si eu am intrebare referitor la acest lucru.Se mai retine impozit la sursa daca societatea cumpara calculatorul de la o persoana fizica?
de exemplu societatea cumpara cu 1750lei.Se retine impozit 16% din suma aceasta sau cum?si cum se inregistreaza?
Multumesc.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.