avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diurna pentru deplasari in strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diurna pentru deplasari in strainatate

la ce valoare se calculeaza diurna pentru deplasari in Germania?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 16:46, 6 Ianuarie 2011
Depinde de mai multi factori. De valoarea zilnica, de numarul de zile, de apartenenta delegatului la o institutie de stat sau particulara, de adresa locuintei, etc !!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare crucy crucy In prezent sunt detasat si am primit suma de un milion la plecare ,iar diurna pe zi mi s-a adus la cunostinta a fi de 1.5 ron . Cum se calculeaza diurna ? (vezi toată discuția)
Diurna costy1972 costy1972 Buna ziua. Sint agent de paza si insotesc trenurile de marfa de la expeditie pina la destinatie. Dupa 24 de ore de la inceperea deplasari mi se acorda o diurna ... (vezi toată discuția)
Diurna la s.r.l.- va rog ajutati sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Sunt la inceput in contabilitate si am o intrebare. Am un S.R.L. cu cod CAEN 7112 asistenta tehnica si as vrea sa intreb ca daca administratorul face in ... (vezi toată discuția)