avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare 2011

buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual proces impotriva statului pt neplata ( sau recuperarea in cazul in care platesc taxa ) a taxei tinand cont de noua OG
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 17:29, 25 Noiembrie 2011
Depinde si din ce zona sunteti, sau in ce zona doriti sa obtineti inmatricularea, dar..... aveti MARI sanse! Tinand cont de jurisprudenta pe aceasta tema! Eu v-as sfatui mai degraba sa platiti taxa si ulterior sa cereti restituirea, nicidecum inmatricularea fara a platii taxa, pt ca asta ar insemna ca pe durata procesului sa nu puteti folosii masina dupa expirarea "numerelor rosii", + in cazul achitarii taxei urmat de solicitarea de restituire, mai puteti obtine si penalitati de intarziere 0,1% pe zi pana la restituirea taxei efective.
sunt din Baia Mare si as dori inmatricularea pe Maramures.
inseamna ca sunteti in zona Curtii de Apel Cluj. In aceasta zona este deja o practica bogata in sensul admiterii acestor cereri de restituire, deci se poate rezolva :)
Va multumesc mult.
Eram tare nelamurit pt ca am vb cu un avocat din Baia Mare si mi-a zis ca nu se mai poate pt ca statul nu are bani si s-ar fi dat o lege prin care tibunalele sa nu mai poata inregistra actiuni pt rambursarea taxei actuale. Ceva de genul acesta mi-a zis, dar nu e nimic adevarat .
=D> de s-ar intampla asa ceva, s-ar incalca dr de accest la justitie si ar insemna sa facem parte din Uniunea Sovietica nicidecum din Uniunea iEuropeana!

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu deeagav99 deeagav99 Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism fara plata taxe de prima inmatriculare Florin_Cristin Florin_Cristin Buna seara, as dori sa inmatriculez un autoturism adus in tara in data de 24.10.2008. A fost eliberata cartea de identitate pe 21.01.2009 urmand ca ... (vezi toată discuția)
Taxa pe poluare, restituire maramures MoniMi MoniMi Am auzit zvonuri ca mai nou la Tribunalul Maramures se resping cererile de restituire taxa. Mai mult de atat, am avut surpriza sa mi se respinga ieri o cerere ... (vezi toată discuția)