MoniMi a scris:
Am auzit zvonuri ca mai nou la Tribunalul Maramures se resping cererile de restituire taxa. Mai mult de atat, am avut surpriza sa mi se respinga ieri o cerere de inmatriculare fara plata taxei. Stie cineva ce se intampla? Asta e noua practica la Maramures?
raspunsul e simplu E CRIZA mare. Va voi cita un jurist al unei institutii a statului (din Maramures) pe care il sfatuiam sa se apuce de avocatura (amici si adversari fiind) pt ca se plingea ca i-au taiat salariul cu 25%.
A zis cam asa: "Da mai x dar cind suntem amindoi in fata instantei eu am 70% sanse ,din start ,sa cistig pentru ca eu si judecatorii mincam din aceeasi farfurie"
Eu asta cred ca se intimpla ,in plus la Tribunalul Maramures exista un judecator (regulile siteului nu-mi permit sa-l numesc) care a respins TOATE cererile pe taxa de inmatriculare si poluare. Va spun acest lucru in cunostinta de cauza fiind ba mai mult fiind primul maramuresean care am inmatriculat o masina fara taxa de PRIMA INMATRICULARE si primul ROMAN care am inmatriculat o masina fara taxa de POLUARE ,am avut sentinat Tribunalului Maramures in 4 septembrie 2008 daca nu ma insel.