avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa pe poluare, restituire maramures
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa pe poluare, restituire maramures

Am auzit zvonuri ca mai nou la Tribunalul Maramures se resping cererile de restituire taxa. Mai mult de atat, am avut surpriza sa mi se respinga ieri o cerere de inmatriculare fara plata taxei. Stie cineva ce se intampla? Asta e noua practica la Maramures?
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 11:14, 23 Ianuarie 2011
MoniMi a scris:

Am auzit zvonuri ca mai nou la Tribunalul Maramures se resping cererile de restituire taxa. Mai mult de atat, am avut surpriza sa mi se respinga ieri o cerere de inmatriculare fara plata taxei. Stie cineva ce se intampla? Asta e noua practica la Maramures?

raspunsul e simplu E CRIZA mare. Va voi cita un jurist al unei institutii a statului (din Maramures) pe care il sfatuiam sa se apuce de avocatura (amici si adversari fiind) pt ca se plingea ca i-au taiat salariul cu 25%.
A zis cam asa: "Da mai x dar cind suntem amindoi in fata instantei eu am 70% sanse ,din start ,sa cistig pentru ca eu si judecatorii mincam din aceeasi farfurie"
Eu asta cred ca se intimpla ,in plus la Tribunalul Maramures exista un judecator (regulile siteului nu-mi permit sa-l numesc) care a respins TOATE cererile pe taxa de inmatriculare si poluare. Va spun acest lucru in cunostinta de cauza fiind ba mai mult fiind primul maramuresean care am inmatriculat o masina fara taxa de PRIMA INMATRICULARE si primul ROMAN care am inmatriculat o masina fara taxa de POLUARE ,am avut sentinat Tribunalului Maramures in 4 septembrie 2008 daca nu ma insel.
Apropo ,amicul meu jurist la stat a pierdut toate procesele in care am fost adversari.
Ce e ciudat ca in luna decembrie 2010, acelasi judecator admitea cererile respective, considerand OUG 50/2008 discriminatorie iar in ianuarie le respinge, deci nu mai considera legea discriminatorie.:"> Sunt foarte curioasa care este motivarea sentintei.
sI eu poate dati pe forum o frintura din motivare.
Si eu m-am lovit de modificarea practicii completului de judecata in tara pe acelasi temei legal!!!!!!!
Asta chiar nu o inteleg! Inainte de vacanta o solutie ,dupa alta-acelasi-precizez cereri facuta la SIA in aceeasi zi, ptr masini VW,aceeasi cap cil, doar ca una a nimerit sa o judete acel complet inainte de ian , alta cu termen in ian!

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare axncrime axncrime cum pot sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare dupa ce o sa o platesc ?in bistrita nasaud se accepta? (vezi toată discuția)
Inscriere lucian972 lucian972 Va rog daca ma poate cineva ajuta sa imi inscriu masina fara sa platesc taxa de poluare care este 1500 eur.Multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto cernea89 cernea89 Am inmatriculat un autoturism sh pe data de 01.04.2010 adus din germania.Intrebarea mea este daca se mai poate recupera taxa tinand cont ca au trecut cateva ... (vezi toată discuția)