Am inmatriculat un autoturism sh pe data de 01.04.2010 adus din germania.Intrebarea mea este daca se mai poate recupera taxa tinand cont ca au trecut cateva luni.Multumesc anticipat.
domnule cordunean, sunteti avocat cumva? inseamna ca nu prea va pricepeti...merge recuperata taxa, bineinteles....eu am platit-o in iunie 2009 si am castigat in recurs pe 24.08.2010...deci merge..ptr mai multe informatii, cernea 89, lasa un comment aici
Ar trebui sa fiti mai atent cum va exprimati si ce sfaturi dati!
OUG 50/2008 a fost modificata prin mai multe ordonante, ca la noi.
In 2009 cand ati platit d-voastra era in vigoare alta OUG ,pe care instantele au considerat-o discriminatorie, acum dupa 15 febr 2010 este in vigoare o alta OUG, iar majoritatea Curtilor de Apel nu o considera discriminatorie.
Am inmatriculat un autoturism sh pe data de 01.04.2010 adus din germania.Intrebarea mea este daca se mai poate recupera taxa tinand cont ca au trecut cateva luni.Multumesc anticipat.
despre ce OUG este vorba? nu cred ca s-a modificat ,,denumirea,, acestei taxe, tot de poluare este si tot discriminatorie, ptr ca aceasta se incaseaza la fel, adica la inmatricularea unui vehicul dintr-un stat UE, in romania...tot pe discriminare se poate merge....puteti verifica pe portal hotararile curtii de apel galati...admit toate cauzele, este imposibil ca toate sa fie platite dupa data specificata de dumneavoastra, multe au fost si dupa febr....depinde foarte mult de practica instantei, daca se admite la fond si se resping in recurs, asta este, dar nu se poate spune ca cei care au platit-o in 2008 si 2009 o recupereaza, iar cei care au platit-o dupa febr 2010, nu...se poate merge si pe discriminare, de ce acelora le-a fost restituita, si lor nu? eu va castig un astfel de proces, chiar daca nu sunt avocat...la revedere...