avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul?

As vrea sa fac facultatea de drept dar sunt un pic dezorientata nu stiu ce trebuie sa invat cu exactitate :">Ajutati-ma cu sfaturi !!!!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 03:02, 16 Ianuarie 2011
Luati examenul si vedeti acolo ce materii se predau.
La facultatea de drept intra cine vrea, dar iese cine poate.
Si mai complicat este sa si profesezi in meserie.
Bafta.
La 26 de ani e varsta ideala pentru a studia dreptul. Cauta o facultate care-ti convine si vezi conditiile de inscriere. Multa bafta si sa ajungem colegi.

P.S. va trebui sa inveti cursurile din facultate.
Puteti face facultatea de drept la orice varsta ca si restul facultatilor. De invatat o sa invatati ce vi se preda si cu ce va vor indruma profesorii. Trebuie sa va doriti acest lucru foarte mult si sa va placa deoarece e o facultate grea si necesita foarte multi ani de munca. Daca aveti mai multe intrebari, nu ezitati sa le puneti.
pentru Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti , unde se da examen , trebuie sa va pregatiti temeinic la gramatica si economie . examenul consta dintr-o proba scrisa tip grila cu 100 intrebari :60-gramatica ,40 economie .gasiti pe net subiecte date in anii anteriori . greuuuu, concurenta mareee. taxa mare....
la facultatile particulare se intra pe baza de dosar in ordinea mediilor de la BAC
Eu am avut un coleg de 72 de ani , si a terminat si el cumva .
26 de ani aveau doar cei mai tineri .

Alte discuții în legătură

E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)