avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul?

As vrea sa fac facultatea de drept dar sunt un pic dezorientata nu stiu ce trebuie sa invat cu exactitate :">Ajutati-ma cu sfaturi !!!!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 03:02, 16 Ianuarie 2011
La unele facultati de Drept se zice ca primii 3 ani is mai grei pana treci in anul 2. Daca chiar vreti Dreptul trebuie sa invati civilul si penalul perfect si altele pe langa. Sunt 2 carti a cate 500 pagini plus multe alte dar nimic nu ii imposibil,daca am putut noi puteti si dvs. Succes !
Este virsta ideala pentru o asa facultate.Eu cochetez cu aceasta provocare de a mai face si dreptul.De cind m-am inscris pe acest site,a inceput sa-mi placa si cred ca voi incepe pregatirea din aceasta primavara.Avem maturitatea maxima pentru o facultate atit de grea dar important este sa fim si pasionate in ceea ce dorim sa facem.Am vazut atitea spete aici( si voi mai vedea) incit stiu si pe ce ma voi axa.
dny Daniel a scris:

La unele facultati de Drept se zice ca primii 3 ani is mai grei pana treci in anul 2. Daca chiar vreti Dreptul trebuie sa invati civilul si penalul perfect si altele pe langa. Sunt 2 carti a cate 500 pagini plus multe alte dar nimic nu ii imposibil,daca am putut noi puteti si dvs. Succes !

Imi voi permite sa va completez, sunt cate 2 carti de 500 pg pe fiecare semestru :)), plus alte carti de cate alte 500 de pg sau mai mult, in anul 3 am ajuns la fabuluasa colectie de 1000pg pt tratatul de dr penal special, tocit de la cap la coada. Este probabil una dintre cele mai grele facultati, dar daca exista pasiune este una dintre cele mai frumoase facultati, se simte cu adevarat ce inseamna "invatamant superior" putine facultati din Ro ajungand la aceasta performanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)