Traversam strada frumusel pe unde ne vine noua la ora 12 noaptea eu si cu 2 prieteni, trece o masina Dacia 1310 alba :) si ne opreste printre blocuri precum ar fi politisti imbracati in civil, unu dintre ei s'a prezentat, ne'a "aruncat" o legitamatie in ochi si pe urma ne intreaba de buletin si BUNURi. Si a inceput sa ne controleze in plina strada de sabii, arme ...etc, mi'au scos si telef din buzunar o cartela etc, nu mi'a zis sa golesc buzunarele sau altceva m'a luat direct la control. Dar lor le era teama sa nu ne bata cineva pe strada asta mia placut cel mai mult la ei :). Au procedat corect ? Exista politisti civili noaptea ? Sector 6 si nu postati aia care vor +1
Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze. Multumesc pentru raspunsuri
Sa legitimat,dar totusi trebuie verificat daca chiar sunt politisti sau nu,deoarece multi infractori actioneaza prin metoda ``maradona``.
Bucurestiul este cunoscut pentru astfel de cazuri,infractori cu legitimatie si echipament de politie.
Pai da, dar ce ne'a bagat pe noi in dubi cand a zis "Aveti un act de identitate?" imediat dupa "aveti bunuri la voi". Si nu trebuia sa zica scoateti din buzunare tot ce aveti ? si pe urma sa te controloze ?