avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perchezitie corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perchezitie corporala

Buna ziua

Traversam strada frumusel pe unde ne vine noua la ora 12 noaptea eu si cu 2 prieteni, trece o masina Dacia 1310 alba :) si ne opreste printre blocuri precum ar fi politisti imbracati in civil, unu dintre ei s'a prezentat, ne'a "aruncat" o legitamatie in ochi si pe urma ne intreaba de buletin si BUNURi. Si a inceput sa ne controleze in plina strada de sabii, arme ...etc, mi'au scos si telef din buzunar o cartela etc, nu mi'a zis sa golesc buzunarele sau altceva m'a luat direct la control. Dar lor le era teama sa nu ne bata cineva pe strada asta mia placut cel mai mult la ei :). Au procedat corect ? Exista politisti civili noaptea ? Sector 6 si nu postati aia care vor +1

Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze. Multumesc pentru raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
ContSters185121, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:20, 14 Ianuarie 2011
conform art . 104 c.p. sa legitimat , deci procedura a fost corecta .
Sa legitimat,dar totusi trebuie verificat daca chiar sunt politisti sau nu,deoarece multi infractori actioneaza prin metoda ``maradona``.
Bucurestiul este cunoscut pentru astfel de cazuri,infractori cu legitimatie si echipament de politie.
Politistii au procedat corect si legal ,cu conditia ca legitimatia sa fi fost valabila
Pai da, dar ce ne'a bagat pe noi in dubi cand a zis "Aveti un act de identitate?" imediat dupa "aveti bunuri la voi". Si nu trebuia sa zica scoateti din buzunare tot ce aveti ? si pe urma sa te controloze ?
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
ContSters185121, utilizator
Trebuia sa luati numarul de inamtriculare,si sa mergeti a doua zi la politie pentru lamuriri.

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei, cum ma pot proteja ? andrej andrej Buna seara. In urma cu doua seri trebuia sa ma urc in masina sa plec pana la o ruda. Cand cobor din scara ma intalnesc cu un prieten de-al meu cu care am stat ... (vezi toată discuția)
Unde incepe si unde se termina abuzul politiei? heiz heiz Buna ziua, astazi ma aflam mai departe de casa, lucru incriminator ar spune unii, impreuna cu un amic in jurul orei 22:30 langa parcarea unui bloc, mai exact ... (vezi toată discuția)
- conducere la sectia de politie dupa identificare si control ... frasier frasier - conducere la sectia de politie dupa identificare si control corporal - Buna ziua, Ma intrebam daca cineva m-ar putea lamuri in legatura cu legalitatea ... (vezi toată discuția)